Guanábana Handmade - Brand præsentation


            

Guanábana Handmade mødte jeg første gang på en messe i Paris. Her var jeg taget ned for at møde nye brands til fremtidigt samarbejde. 

 

Jeg blev straks draget og forelsket i taskernes uendelige farveunivers. Farveskalaerne kører i både støvede, men stadig kraftige nuancer. Der er rigtig mange produkter. Mønstre og former kan kombineres i uendelige måder. Så jeg måtte lige sove på beslutningerne før jeg på dag 2, valgte hvad jeg ville satse på til Atelier Vilhof. Jeg købte forsigtigt ind af de smukke tasker, men jeg drømmer om at det kun er begyndelsen for mit fremtidige samarbejde. Taskerne er unikke hver og en. Det taler til mig fordi jeg kan lide den historie, de fortæller.

Herunder kan du får du et indblik i Guanábana. 

Guanábana Hand Made er skabt af Almudena Espinosa, som har over 15 års erfaring i samarbejde med Whyaa kunstnere i Syd Amerika. Filosofien bag Guanábana, er at skabe unikke og håndlavede produkter af højeste kvalitet. 

Kollektionen er blandet af forskellige designs og kunstneriske teknikker fra forskellige landsbyer i Columbia. Derfor har hvert design en historik, der bygger på den vævetradition som netop den enkelte kunstner kender fra sin landsby. 

Inspirationen til nye designs kommer flere steder fra. For eksempel er Noa bag som ses her hos Atelier Vilhof inspireret af de japanske dametasker. Når man trækker den ene strop gennem den anden kan taske lukkes som originale japanske tasker.

    

For mig er kvalitet, praktik og æstetik nøgleord, når jeg skal vælge taske. Min personlige taske fra Guanábana er min absolut favorittaske. Jeg bliver altid glad, når jeg ser den meget smukke farvekombination. Selve taske er meget rummelig og fleksibel så der er altid mulighed for at få mine ting med. Kvaliteten synes at være uopslidelig uanset hvad jeg udsætter den for. 

            

Jeg har selvfølgelig også en til dig her