Kamaro'an - Brand præsentation


Mit første møde med Kamaro'an var på min første messe i Paris i 2019. Navnet Kamaro'an stammer fra Pangcah som er en indfødt etnisk gruppe fra Taiwan. Ordet Kamaro'an betyder 'stedet at bo'. 

Jeg har altid været draget af lækre læderprodukter og synes jeg næsten jeg kan snuse mig frem til smukt håndværk, som når en bager dufter i gaderne om en kold morgen. Så det synes som det mest naturlige i verden, at jeg var tryllebundet af Kamaro'an fra første øjekast. 

Alle produkter fra Kamaro'an er skabt ud fra traditionelle kunstteknikker fra indfødte kunstnere. Det er ikke skabt med et ønske om store modeindflydelse men ud fra et ønske om at opfylde et praktisk behov.

 

Jeg har sjældent set en så elegant, afstemt og lækker stand som deres. Alle produkter er afstemt med naturfarvet læder og sort eller beige produkter. Der er siden tilføjet det sorte læder, som jeg også holder meget af. Som jeg stod der som førstegangshandlende på messe i Paris, var jeg fristet til at købe hele standen og alle dens produkter, men af alle de fornuftige grunde måtte jeg overveje, hvad jeg skulle have med hjem. 

Alle tasker er lette og behagelige at have med på armen. Kamaro'ans nøgleord er unik, tidsløst og præcist design, der er skabt i hånden. Vævninger er vævet i hånden af naturlige materialer, som ikke altid er alle kan have deres unikke historie. Al læder fortæller en historie som også produkterne lavet af læder bærer med sig. 

Der var slet ingen tvivl om at Woven Triangle bag skulle være en del af Atelier Vilhofs sortiment. Den er så elegant, godt prissat og ikke mindst praktisk. Tasken var ved denne tid bestseller i MOMAs kunstbutik i New York. Så jeg følte mig sikker på at den også ville blive en populær taske blandt danske kunder. 

Spejlene Woven pebble mirror i begge størrelse var en forelskelse ved første blik. Faktisk var min veninde så forelsket at hun straks lagde et ekstra på min ordre, så hun var sikker på et til sin stue. Det hænger så smukt som et naturligt og reflekterende kunstværk der. Jeg blev selv så vild med deres placering ved Åbent Atelier i sommerhuset, at jeg faktisk endte med at lade dem hænge der. Der hænger de sammen. Det er et kunstværk i sig selv. 

 

Du er vist ikke længere i tvivl om at jeg synes godt om produkterne fra Kamaro'an.  Også mobilholderen, som findes i både sort eller natural. Jeg er så glad for at have en 'lomme' til min telefon og de vigtigste plastikkort. Den passer til alle outfit og giver mig mulighed for at komme let ud af døren især om sommeren, hvor der sjældent er lommer i mit tøj. Det er selvfølgelig ærgerligt ikke altid at skulle have en smuk taske med, men jeg elsker at følge mig let og have hænderne fri, når jeg er på farten. 

Kamaro'an har selv en smuk hjemmeside som jeg vil anbefale du også kigger forbi. Herunder har jeg plukket lidt i deres historie så du kan læse lidt om dette fantastiske mærke.

Ps. Denne fantastiske pung kommer også snart på lager i natural.