Puder fra LSjatDS Studio


Opdateret november 2021:

Signe er flyttet tilbage til København og har åbnet det fineste butik på Vesterbro (lige bag Hovedbanegården). Puderne er derfor at finde der. Butikken er virkelig et besøg værd, så det er min klare anbefaling at du kigger forbi.

Adressen er Colbjørnsensgade 34, kld.

Signe er kunster og designer bag LSjatDS Studio, og vi har længe ønsket at vores passion for design, farver og æstetik kunne forenes i et samarbejde. 

Signe er uddannet Tekstil og beklædningsassistent, Tekstil formidler fra Håndarbejdets fremme og Fashiondesigner fra Teko/Via. 

   

Signe har en kæmpe passion for sine produkter og hun kan få de spinkleste materialedele til at udvikle sig som bløde kunstværker, hvor både øjne og hænder må på opdagelse for at se og mærke materialet. Derfor håber jeg du har vil elske puderne fra LSjatDS Studio som jeg gør. Puderne har et legende udtryk og det kan næsten ikke undgåes at få et smil på læben når du har sådan en stående i sofaen.  

    

Puderne har været fast i kollektionen fra LSjatDS Sudios begyndelse.  Kærligheden til abstrakte dyr og deres unikke personlighed er en vigtig del af LSjatDS studios univers. Hvert pude og print har sin egen historie. De er bygget op af ved at mikse forskellige materialer og taktile overflader. Farvesammensætningen har stor betydning for processen. Fra begyndelsen til resultatet kan puderne udvikle sig gennem farver, dyrernes udtryk, materialer og overflader. Hvad der kunne synes som en fejl ses udelukkende som en mulighed for proces og nye ideer.