Udstilling i kunstforening


I januar 2021 udstiller Atelier Vilhof i en kunstforeningen. Jeg blev kontaktet i slutningen af 2020 og takkede straks ja til tilbuddet om at udstille der.

I tiden optil har jeg været spændt på om det mon ville blive til noget i en tid hvor rigtig mange arbejder hjemmefra. Men indenfor medicinalindustrien knokler de i disse dage ekstra hårdt, og jeg er virkelig glad for at måtte pryde deres arbejdsmiljø med vores udstilling. Så første hverdag i 2021, som jeg ellers havde tænkt ville få en stille start, satte vi udstillingen op.

Kantinen er et virkelig behageligt rum med stort ovenlys og store grønne planter. Der hænger de store fotografier i 70*100 virkelig smukt. Vi valgte at hænge fem store motiver der.

Det er altid en fornøjelse at se motiverne i de helt store prints, og dette var ingen undtagelse. Lyset fra oven og planternes grønne grene (endda pyntet endnu med lyskæder) er med til at understrege motivernes udtryk.

Kunstforeningen har derudover en gennemgang, hvor en række af vores øvrige motiver hænger smukt. Jeg håber at det vil give medarbejderne idéer og inspiration i løbet af deres arbejdsdag, eller måske give tankerne fri de par minutter de står ved kopimaskinen.

Udstilling af fotokunst

På gangen er også placeret to store glasskabe. Her har jeg dekoreret med masker, spejle, tasker og smykker. Jeg nyder at se mine produkter i samspil med hinanden, og derfor er det altid sjovt at klargøre udstillinger og markedsstande. Afhængig af stedets interiør, lys, placering og andet der kan påvirke vores sanser når vi skal se og nyde kunst. Det er derfor aldrig muligt for mig at vide på forhånd, hvordan udstillingen skal se ud, såfremt jeg ikke kender stedet i forvejen. 

Denne gang valgte jeg det ene skab til et mere etnisk udtryk med mørkere farver mens det andet skab er mere moderne og kubistisk med lysere farver. Begge skabes indhold stod meget smukt og klædte hinanden hver især. 

En udstilling i en kunstforening som denne er virkelig meningsfuld for mig. Det giver mening for medarbejdere at have smukke ting at se på i deres arbejdstid, og det giver mening for mig at komme tættere på mine kunder. Det er vigtigt for mig at mine produkter ikke er for 'almindelige'. Derfor er det mit ønske at komme i kontakt med flere kunstforeninger, der er interesseret i en udstilling fra Atelier Vilhof.