Foto


Fotos er en stor del af vores liv, både i hverdagen og på rejser rundt om i verden.

At fotografere er en interesse uden grænser. Hvert motiv er forskelligt fra det forrige, og det er aldrig til at vide, hvad der kommer med hjem af fotos fra en dag med kameraet i hånden.

Vores hjem prydes bl.a. med vores egen fotokunst, og gennem årene har vores venner og bekendte efterspurgt vores fotos i både store og små prints, hvorfor vi lod os inspirere til at gøre fotos til en vigtig del af Atelier Vilhof, og håber at endnu flere kommer til at glædes ved vores fotos.

Verdens kulturer er en stor inspiration, som vi aktivt opsøger, når vi rejser ud på egen hånd eller med vores trofaste rejsekammerater, som vi ynder at dele vores eventurer med.

Fotos kultur


"Følg med i de mange rejser og oplevelser som jeg har fotograferet rundt om i verden og ikke mindst i Danmark."

Ulrik Vilhof
Instagram


Fotos kan være mange ting, og for os har det blandet været funderet i dyreverden, som kan give noget helt unikt i form af det kortvarige nærvær og splitsekundets umiddelbarhed.

Fotos med dyr

Og nogle gange findes det smukke bare i det helt simple.

Hvad end vi befinder os i Danmark, eller på den anden siden af jorden, så er kameraet altid med os, og vi søger at indfange og dele en del af de skønne øjeblikke her i Atelier Vilhof.

Se vores udvalg af fotos lige her.